Aspira AB

NLP Business Practitioner

Den moderna ledarskapsutbildningen där skillnaden gör skillnad!

NLP Practitioner

- Certifierad NLP Business Practitioner -

Många av våra mycket nöjda kunder kallar vår Ledarskapsutbildning NLP Busienss Practitioner för den bästa utbildningen inom ledarskap och kommunikation som finns!
Är du också intresserad?

En kvalitetsutbildning från A²U Modern NLP - i Stockholm, där du blir INLPTA certifierad NLP Business Practitioner.
Vad är INLPTA?
INLPTA, International NLP Trainers Association säkerställer kvalitet, professionalism och etik i de NLP-utbildningar som hålls av anslutna tränare. Att ha ett INLPTA Practitioner certifikat innebär möjligheter till vidare utbildning inom NLP i de länder INLPTA verkar.

Utbildningstillfälle hösten/våren 2021/2022

INLPTA Modul 1: 28-30 sept
Coachande Ledarskap med NLP
Modul 2: 9-11 nov.
Resultatstyrt Ledarskap & Effektiv Kommunikation
Modul 3:1 18-20 jan.
Värderingsstyrt Ledarskap & Kraftfulla övertygelser
Modul 4: 14-17 mars
Konkreta handlingsplaner & Konflikthantering
Modul 5: 10-12 maj
Gruppdynamik, Modellering & Certifiering

Investering: 59 900: - exkl. moms
Fakturering sker i samband med anmälan.

Coachande Ledarskap med NLP 28-30 sept 2021

Coachande Ledarskap med NLP den 28-30 sept 2021.
Investering: 17 300: - exkl. moms
Fakturering sker i samband med anmälan.

Vad tyckter de som gått utbildningen?

Fantastiskt! Överträffade alla mina förväntningar. Fullt övertygad om att denna kurs kommer att ge en genomgripande förändring även på sikt! Gå den nu!
Per Hellström, Projektchef – Vattenfall AB, Nordic Heat

Den bästa och roligaste kurs inom ledarskap och affärslivet jag varit på. Över alla förväntningar! Fantastisk dans mellan kursledarna lyfter och driver.
Gunilla Grebbert, Ekonomichef - Trönnberg & Co Förvaltnings AB

Den mest givande utbildning jag deltagit i! Karismatiska och proffsiga ledare fick mig att se de självklara jag inte insett tidigare. Jag har fått mod att leda med hjärtat mot ett tydligt utformat mål! När du tillämpar detta kan du nå vart du vill. Gå den!
Eva Haglund, Manager Experience Marketing Projects - Ericsson Experience Center

Den bästa kursen, den jobbigaste kursen och den absolut ROLIGASTE kursen! Jag har fått så många bra verktyg till mitt professionella ledarskap! Jag är mest nöjd med er som lärare, ert engagemang och er kompetens kopplat med all humor, samt mina insikter och aha upplevelser!
GÅ! Se, hör och känn. Ta chansen om du får den jag fick den!
Anne Marie Kees - Wasa Kredit

Bästa utbildningen jag gått! Jag är mest nöjd med pedagogiken, NLP i sig självt samt de aktiva exemplen, humorn och glädjen! Gå den eller dö okunnig! Den utvecklar dig både som människa, medmänniska och ledare/coach!
Lars Simonsson, Styrelseordförande - Systemstrategerna

Otroligt givande! Fantastiska och engagerade utbildningsledare, otroligt samarbete!
Jag är mest nöjd med att det är så mycket för min egen utveckling, som även är applicerbart i arbetssituationer samt att jag haft fantastiskt KUL! Det bästa jag gjort på mycket länge.
GÅ!!! Gör det nu, vänta inte!”
Gun Broman, Enhetschef - Karolinska Universitetslaboratoriet

En helt fantastisk kurs som kommer att förändra det mesta! Jag är mest nöjd med helhetsgreppet med fokus både på hur man mår, hur man är som ledare och hur man uppnår resultat. Gå den!!!
Kristina Petterqvist, Chef projektledning - Vattenfall Eldistribution AB

En revolutionerande kurs med proffsiga instruktörer/coacher som genomförs med värme och omtanke! Gå den! Det kommer att förändra ditt ledarskap och hela ditt liv med stor kraft!
Kicki Molin, Sverige chef - YouGov Sweden

Världsklass! Kanonövningar. Suveränt, enkelt, skönt och livsviktigt! Det bästa med utbildningen är att den ger omedelbara och bestående förändringar.
Liisa Vento Ödén Coach

Extremt givande och roligt. Mycket inspirerande och energigivande kursledare. Den största förändringen i mitt ledarskap är ledarskapet av mig själv – en vän och partner i mig själv.
Detta är en utbildning som du har stor glädje av för både arbetet, privat och för livet. Fantastiska Anna och Christina, TACK!
Michael Eklund, Coach & Projektledare- Inyan AB

En kanonutbildning där du lär dig massor om hur du fungerar, hur din omgivning fungerar och som du sedan kan omsätta i verkliga effekter! Det jag är mest nöjd med är min genuina insikt om att jag kan styra mitt tillstånd. Min grundglädje och grundtrygghet har förbättrats kraftfullt, vilket mitt ledarskap kommer i åtnjutande av! Bra trainers - bra samspel.
Jonas Norell – Ardente Affärsledning

Jag är imponerad! Jag är tryggare, mer fokuserad och övertygad om att jag är en ledare och att jag nu kan bli bättre och bättre! Jag vet vad jag vill uppnå, jag har en plan. Jag vill ändra tillståndet i mitt team och tillföra inspiration och glädje! Tusen Tusen Tack! Jag känner mig så mycket rikare nu. GÅ DEN!
Anna Bergsten, Development Team Manager - Lawson Soft Sweden

Jag har fått insikter och utvecklats i den riktning jag önskar dessutom har jag fått nya verktyg som jag kan använda direkt i min vardag. Mest nöjd är jag med blandningen mellan teori, övning, diskussion och reflektion. Jag skrattar, tänker, lär, får insikter och utmanar mig själv. Yes! - om dina behov är utveckling = självklart gå utbildningen med Anna och Christina som handledare! Jag är så tacksam!
Ylva Homle-Sjöberg, Konsult - Apoteket AB, Apoteksakademin

Utbildningen är fantastisk! Jag är otroligt glad och tacksam över att jag fått möjlighet att gå denna utbildning. Den har gett och kommer fortsätta att ge bestående förändringar och förbättringar, både i mina personliga relationer såväl som i mitt ledarskap! Kanon!
Towe Preusler, Redovisningschef - Inspecta Sweden

Det bästa med utbildningen är att det sker en markant förändring! Jag har vuxit 50 % i rätt riktning! Det är en super bra kurs med 2 super bra kursledare som gett mig många verktyg! Jag rekommenderar utbildningen från hela mitt hjärta. Spännande resa, där allt är möjligt!
Jean-Paul Flourie, VD - Maries Puts & Städ

KANON! Lysande ledare! Jag känner mig genuint mer öppen, tillitsfull och stark efter dessa veckor. Utbildningen är en investering i livet och dig själv – insikter du tar med i alla skeden, platser och situationer!
Laila Strunke, Arkitekt - Laila Strunke AB

En kurs som alla borde gå och som man har nytta av i hela livet. Väldigt lärorikt, användbar kurs med massor av idéer och tips. Anna och Christina tänkte på allt: Hela Kursen, Materialet, Exemplen. Väldigt genomtänkt och pedagogiskt. Jag vill lära mig mer. Jag hade roligt!
Fiona Sherringhem, Unibail Rodamco

Vad är jag mest nöjd med? Allt! Ni har vävt ihop så många fantastiska delar i en och samma kurs tillsammans med ert otroliga engagemang! Den största förändringen i mitt ledarskap är en nyfikenhet att pröva på nya verktyg och för varje steg jag tar, en starkare självkänsla i min roll som ledare. Otroligt mycket tack! Jag rekommenderar utbildningen till 100 %, de kommer att tröttna på mig…
Christina Peterson, Consultant Manager - Addedo Groupe

Superveckor 08.30—18.00 har flugit iväg! Bra stegring i innehållet, superbra pedagogik. Jag är mest nöjd med glädjen, entusiasmen, glöden och den genuina känslan ni förmedlar i utvecklingsprocessen. Gå den, OM du vill växa! som människa och som ledare!
Erik Bengtsson, Utvecklingskonsult/Coach - Feelgood Organisation & Ledarskap, Linköping

Du får hjälp med insikt om dig själv och verktyg till ”hantera” dina medarbetare med större insiktsfullhet och hjärta. Rolig utbildning med mycket skratt men även tårar. Den största förändringen i mitt ledarskap har varit att jag börjat lyssna – slutat vara problemlösare – kunnat coacha människor och har verktyg och teorier för detta! Hjärtligt tack!
Hanna Jacobsson, HR Business Partner - Vattenfall Nordic heat!

Fantastiskt, vilka veckor! Så många verktyg...oändliga möjligheter... Jag är tryggare i mitt ledarskap - jag kan, jag vill, jag vågar! Det bästa med utbildningen är ni två, så generösa med allt, trygghet, mod, kärlek, kunskap och glädje! TACK.
Anna Lindstedt - Östergårds Mat-Fest-Möten

Ni är årets bästa! Ni är suveräna, kompetenta och helt kongruenta med era värderingar Utveckling – Känsla – Kvalitet - Kul! Jag är mest nöjd med er som inspiratörer, ert sätt att lära ut NLP, alla övningar samt er härliga humor. Attityden att inget är omöjligt, allt är möjligt! Ert sätt att använda NLP och vara levande exempel!
Denna utbildning är en gåva till dig själv och din omgivning. Med övertygelse och glädje rekommenderar jag denna utbildning!
Susanne Martinelle – Talkingstick

Lagom blandning av övningar och teori, fantastiska kursledare, imponerande innehåll. 
Kul - Intressant - med Känsla - till Utveckling!
Camilla Skorup – Skorup Design

Varmt välkommen att höra av dig för mer information!