Aspira AB

Vad tycker kunderna?

Coachingen som Anna bidrog med, gav mig en bättre insikt och förståelse i att kunna hantera situationer som jag tidigare upplevt som jobbiga. Framförallt tycker jag att jag lärt mig att kommunicera bättre med kunder och medmänniskor, för att förebygga missförstånd och stressrelaterade situationer, vilket har varit till gagn för mitt mående och även hur jag numera uppfattas av min omvärld. Jag vill absolut påstå att Annas coaching bidragit till att jag både fått in regelbunden motion och även lyckats hålla mig snusfri i över ett år, vilket känns som en personlig seger för mig. Jag är absolut på banan igen!
Tack för hjälpen!

Fredrik Taflin Stångby

Anna Ramberg är förtroendeingivande, inspirerande, trygg, lyhörd, påhittig och generös som coach och jag kände snabbt fullt förtroende för henne. I och med det direkta förtroendet för Anna kände jag att coachingen gav mig något från första stund. De direkta och praktiska tillämpningarna har gjort att jag fått en ordentlig grund för att bli "min egen coach". Jag har lärt mig rutiner, tekniker och att ta saker och ting med humor samt att lyssna mer på mig själv. Jag är helt enkelt otroligt nöjd och glad att jag hittade till Anna Ramberg och har redan rekommenderat henne vidare!

Frida Franzén

Anna Ramberg har ett stort engagemang och ett genuint intresse för människor. Hon håller hela tiden samtalen på en professionell nivå och hon är en person som man fått stort förtroende för. Detta gör att man kan öppna sina sinnen och våga se nya vägar och möjligheter.

Eva Björsbo

Det bästa med coachingen i presentations teknik var att det gick smidigt att kvalitets säkra innehållet och framförandet av mitt budskap. Det jag tagit till mig mest är vikten av formuleringen av budskap samt att genomföra presentationen på ett strukturerat sätt. Jag kommer i framtiden att använda mig av mer bilder samt Vad? Varför? Hur? och Tänk om, ännu tydligare. Jag rekommenderar absolut Anna Ramberg.

Wilhem Arnör VD Decerno

Tack för coachningen!
Jag är väldigt nöjd med din hjälp och trivdes bra med ditt sätt att arbeta. Att kunna plocka ner alla svåra frågor och funderingar till mer konkreta och arbeta med dem genom specifika åtgärder, både enkla och mer krävande gjorde att jag efter våra möten verkligen kunde göra förändringar som ledde mot önskade resultat. Det är verkligen en lärdom och väldigt skönt att inse att det inte alltid handlar om att anstränga sig hårdare och göra mer, utan att det framför allt hndlar om att göra rätt saker på rätt sätt.

Idag kan jag verkligen stanna upp, distansera mig och se hur jag bör agera för att få de effekter jag önskar, tidigare kämpade jag på utan att hitta den där lilla skillnaden som gör skillnaden!

Att du dessutom, vid sidan av coachningen gav mig en metod för att lösa mina sömnproblem räddade nog livet på mig då - eller iallafall min karriär. Det kommer jag alltid att vara väldigt tacksam över. Och numera kan jag alltid vara utsövd oavsett hur det stormar omkring mig.

Tack för att du hjälpte mig hitta skillnaden som gjorde skillnaden. Jag är så himla nöjd med resultatet!!

Jenny Elfsberg, Volvo Construction Equipment, Eskilstuna

Jag har träffat Anna för coachning vid tidpunkter i mitt liv då vissa händelser fått mig att känna att jag tappat riktningen, både yrkesmässigt och privat. Tillsammans har vi konkretiserat mina mål och gjort handlingsplaner för hur jag ska kunna nå dit jag vill. Genom att träffa Anna har jag fått motivationen och modet att ta reda på vad jag verkligen vill. Men framförallt har jag fått verktygen för att kunna arbeta mot mina mål vilket har fått mig att känna att jag är på rätt väg igen.

Hanna Rubensson

”Anna är en härlig, varm och förtroendegivande person och coach. Hon har gett mig många tankeställare och aha upplevelser, både jobbmässigt och privat. Det jag tagit till mig mest är andningen, tillståndet och hur viktigt det är att ta kontroll över situationen. Jag har förstått hur mycket man kan påverka sitt tillstånd själv genom att ”tänka rätt” och hur viktigt mitt tillstånd är för att kunna kommunicera och samverka med andra. Övningen med att kliva in i olika ”roller” gav mig perspektiv i hur olika något man säger kan uppfattas. Jag har också insett att detta inte ger sig själv utan att det krävs hårt arbete av mig och att jag måste fortsätta att ”träna” dagligen. Här är Anna bra på att ge en små praktiska ”verktyg” som hjälp!”

Anonym

Hösten 2008 gick jag i NLP-coaching hos Anna Ramberg. Denna coaching hjälpte mig att komma fram till vilket yrkesval som var rätt för mig och idag har jag läst en tredjedel av min yrkesutbildning och känner att jag har hittat helt rätt!

Anonym"Anna Ramberg hjälpte mig att fokusera på mitt mål - viktnedgång - på ett helt annat sätt än jag tidigare varit med om. Hon hjälpte mig att börja tänka i andra banor och fick mig att se mig själv som den jag önskade vara genom olika metoder, vilket underlättade oerhört mycket. Hon gav ett helt nytt perspektiv till orsaker och anledningar att nå sina mål och vad som är hinder på vägen.

Hon är oerhört kompetent och lyhörd som coach och förmedlar sin kunskap på ett mycket lättbegripligt och greppbart sätt. Hennes erfarenhet känns gedigen och hon är mänsklig och varm och mycket behaglig att ha att göra med. Dessutom är hon själv en stor inspirationskälla och bra förebild som kan återkoppla till konkreta exempel ur hennes egen vardag."

Susanne Waering Executive Assistant och internkommunikationsansvarig Wasabröd & Barilla Nordic"

"Jag fick coaching av Anna Ramberg inom olika områden som var viktiga för mig när det t ex gällde relationer och hur jag kunde förbättra mina studier. Jag är väldigt nöjd med resultatet! Med hjälp av Annas engagemang och drivkraft har jag lärt mig nya sätt att tänka och agera vilket jag kommer ha stor nytta av framöver!"

Rebecka Jeppsson Student