Aspira AB

Vad säger kunderna mer?

”Kan det bli bättre? Det bästa med utbildningen i personlig ledarskap idag var öppenheten. Jag har tagit till mig ”beslutsfattande flödet” samt ”kommunikationen mellan personer och egen person” mest. Jag kommer nu att motivera samt rangordna mina prioriteringar i livet.”
Yr Lagadohir, Läkare Sahlgrenska Universitetssjukhuset

”Du är en av de bästa föreläsarna jag haft, fortsätt som nu!
Det bästa med utbildningen i kommunikation idag var att upp lägget av ämnena och modellerna går att anpassa till specifika positioner och arbetsuppgifter. Mycket BRA och konkret användbart! Jag har tagit till mig hela föreläsningen och hur jag kan använda det i arbetet och privat! Jag kommer nu att utveckla mig utifrån det som förelästes idag och arbeta med utveckling av personalen under mig. Mycket bra upplägg. Proffsigt!”
Erik Dybäck, fd. Gymansvarig World Class Kista

Jättebra föreläsning! Mycket professionell, intressant och inspirerande föreläsare. Jag fick många AHA- upplevelser och igenkänningssituationer. Föreläsningen fick mig att inse vikten av att kunna kontrollera sitt sinnestillstånd. Jag kommer nu att jobba med mitt eget tänkande och försöka lyfta fram mina positiva sidor.
Aukt. Rev. Lars Rosendal KPMG

"Anna, Du var strålande. Varm, rolig, påläst, kunnig. Du talade till hjärta och hjärna. Varmt tack!"
Goody Hein, Lacolle AB/Goody Hein Text

"Mycket bra föreläsning! Du gav mig verktyg till att förbättra min framtid! Man känner din övertygelse om det du förmedlar!"
Per Stighard, Senior Analyst RSA Scandinavia

"Mycket inspirerade. Toppen! Bra exempel från verkligheten. Mycket input/kvalitet på kort tid."
Thomas Christenzen, Head of Busniess Controlling Trygg-Hansa

”Det var en inspirerande och tänkvärd dag. Anna är entusiasmerande, lättsam och tydlig som föreläsare. Det bästa med utbildningen om personligt ledarskap idag var att jag blev tillbakadragen och började känna efter. Det jag har tagit till mig mest är att jag äger min tillvaro och min känsla. Jag kommer i framtiden att stanna upp och tänka på varför jag gör saker så att jag är sann mot mig själva i mina val. Tydlig och tänkvärd föreläsning. Jag gillade att vi varvade lyssna med att göra så att alla var med hela tiden.”
Barbro Jacobsson, Chef Intraprenaden Hantverkargården och UNIK

"Very good presentation, with a lot of "eyeopeners" in relation to how we communicate with eachother!
Peer Lausen, Finacial Partner CODAN

”Toppen eftermiddag, mycket lärorik och utvecklande. Anna sprider en härlig varm atmosfär i rummet. Det bästa med utbildningen i presentationsteknik idag var att få prova de olika teknikerna. Det jag tagit till mig är att jag skall tänka på känslan i mina framtida presentationer och att jag lärt mig använda ”cliffhangers.”
Linda Edgren, Administrativchef Upplands-Bro Kommun

”Jättebra! Det här tar jag med mig i livet… och extra plus för att du ”läst på” och intresserat dig för vad vi på Hantverkargården står för. Det bästa med utbildningen i personligt ledarskap idag var omväxlingen mellan övningar, tankar och lyssnande. Jag har tagit till mig mycket - Att jag själv påverkar min omgivning och att det behövs lite förändring för att göra stor skillnad. Jag kommer nu att bemöta andra på ett mer positivt sätt. Jag ser fram emot när du kommer nästa gång.”
Carin L, Hantverkargården

Mycket bra! Jag fick mycket att tänka på när det gäller hur hantera relationer – att se till att må bra själv och att tanken styr så mycket hur du mår. Mycket intressant användbart ämne. Du är intressant att lyssna på. Jag skulle vilja lyssna på mer!
Elisabeth Lorentzson Aukt.Rev. KPMG

” MYCKET bra och inspirerande! Intressant med nya övningar och "partners". Det bästa var övningen när vi placerade oss i personal gruppen samt alla tankar om kommunikation. ALLT var bra. Jag har tagit till mig många nya tankar inför framtida arbete, vikten av kommunikation. Jag kommer att tänka mig för lite i min kommunkation ställa öppna frågor samt kontrollera att ”den andra” har förstått mig.”
Lena Johanson, Socialsekreterare IFO

”Kanonintressant förmiddag, Bra jobbat! Mycket nya perspektiv och tankar. Jag kommer nu att försöka jobba med de viktiga saker du gick igenom. ”

”Jag tyckte att du var fantastisk. Du blandade praktiskt med övningar vilket var bra för mig. Det bästa idag var kommunikationsavsnittet där jag fick med mig verktyg. Det jag tagit till mig mest är att jag skall "smita in bakvägen" till den persons karta jag vill nå. Jag kommer nu mer medvetet att ställa öppna frågor och vänta in personens val så att jag inte är för pådrivande. Anna är i mina ögon en person med hög kompetens inom sitt området. Hon är mycket förtroende ingivande och vet vad hon pratar om både med känsla, erfarenhet och kunskap.”
Erika Lindquist, Arbetsledare/Coach UNIK

”Kanon bra! Bästa föreläsningen på riktigt länge! Intressant från början till slut, personligt och underhållande. Det bästa med utbildningen i kommunikation idag var blandningen av teori och lek. Jag har tagit till mig vikten av kommunikation och att kommunicera på rätt sätt. Jag kommer nu att lyssna mer, fråga mer och vara ärligt intresserad av vad kunderna säger. ”
Jenny Ahlbeck, Sales trainee World Class

”Du är en mycket bra talare! KUL! Det bästa med utbildningen idag var att få reflektera i grupp. Jag har mest tagit till mig att positivt tänkande= framgång. Jag kommer nu att kommunicera mer genomtänkt.”
Leg. Läkare

”Inspirerande timmar med en otroligt kompetent och välformulerad föreläsare. Det bästa med utbildningen i kommunikation idag vara övningarna och att du visade med bilder. Jag kommer inte på något sätt som utbildningen kan bli bättre på. Jag har tagit till mig hur viktigt det är att tänka på vilka signaler man sänder ut och att ha större tolerans mot olik tänkande! Mycket inspirerande!”
Mikael Johansson Personlig Tränare World Class

”Det var bra från början till slut! Anna är en naturlig glädjespridare. Det bästa med utbildningen i personligt ledarskap idag var ”Aha upplevelserna” och alla positiva tankar. Jag är kanon glad att du kom. Jag har tagit till mig allt och längtar redan till del 2. Jag går hem med ett leende på läpparna!”
Maria Nordh, Hantverkargården

”Jättebra – roligt med invävda övningar och toppen med kopplingar till vårt jobb! Bra med fokus på både jobb och privatliv. Det bästa var att du fokuserade på det positiva, hur man gör för att förbättra situationer; praktiska verktyg att använda sig av. Att mitt eget tillstånd påverkar min förmåga att prestera. Att ett positivt tillstånd stärker mig att prestera bättre är det jag tagit till mig mest. Jag kommer nu att fokusera på det jag gjort bra samt att bygga ”pluskonto”. ”

”Väldigt bra och lärorikt! Det är mycket man kommer att ha nytta av i jobbet. Särskilt delarna om kommunikation med andra människor som vårt jobb till stor del består av.
Du är tydlig, rak och rolig utan att det blir tramsigt. Retoriskt duktig, bra med övningar där man blir delaktig och får tänka samt knyter ihop allt. Det bästa med utbildningen i kommunikation idag var att få lära sig nya saker som gör att man kan utvecklas, både privat och i jobbet. Jag har tagit till mig kommunikationen med andra, se från andras perspektiv, vara tydlig och ej anta saker mm.”
Niclas Jonsson, World Class

”Bättre - Går det? Anna är spontan, kunnig och humoristisk. Det bästa med utbildningen i personligt ledarskap idag var stillheten, rörelsen och humorn! Jag har mest tagit till mig uppgradering av skalan. Jag kommer i framtiden att ha lättare för att gå vidare.”
Gunnar Andersson, Hantverkargården

”Engagerat, seriöst och intressant. Det bästa med utbildningen idag var att vi lyssnare aktiverades. Jag har tagit till mig att inställning och fokus är centralt mest. Jag kommer nu att försöka ha en bättre inställning och stärka självförtroendet genom att tro på mig själv.”

”Bra inspirerande och tankeväckande med många tips inför presentationshållning. Det bästa med utbildningen i presentationsteknik idag var kopplingen mellan fokus, fysiologi och tillstånd samt förståelsen för att jag kan påverka. Det jag tagit till mig mest är förmågan att jag kan påverka mig och mitt tillstånd. Jag kommer tänka på att använda kroppen till att påverka mig och människor runt mig.”
Christin Jofs, Ekonomihandläggare Upplands-Bro Kommun

”Mycket bra och jag som i vanliga fall har svårt att koncentrera mig att lyssna hade fokus på hela tiden. Det bästa var aktiviteten och att du fick mig att känna mig träffad. Tillståndskontroll är det jag tagit till mig mest. Jag kommer nu att försöka påverka mitt tillstånd.”

”Fantastiskt inspirerande! Du är bra på aktivera åhörarna samt fånga uppmärksamheten. Det bästa med utbildningen i kommunikation idag var alla olika kommunikationssätt du förmedlade föreläsningen på och den röda tråden. Jag tagit till mig att lyssna och respektera den andres verklighet. Jag kommer i framtiden att lyssna bättre.
Inspirerande, roligt, enkelt och givande!”
Lina Mäkinen-Bält, Platschef World Class

”Det har varit mycket positivt. Jag ser fram emot nästa möte i höst. Det bästa med utbildningen i personligt ledarskap idag var att vi fick verktyg och mycket ”Aha upplevelser” och mycket känslor. Jag har tagit till mig allt. Jag kommer i framtiden att sätta upp nya mål. Jag kan – Jag vill – Jag törs.”
Helene Sjögren, Hantverkargården

”Mycket bra, intressant, roligt och underhållande. Det bästa med utbildningen i presentationsteknik idag var alla idéer, feedback och att våga! Jag har tagit till mig massor. Jag vet nu hur jag skall lägga upp ett föredrag så det kommer jag att använda mig av i framtiden.”
Heléne Ellberg, Registrator Upplands-Bro Kommun

”Tydliga budskap, bra exempel och skön musik. Jag har mest tagit till mig en medvetenhet om hur man tar sig till målet. ”
T. Ekelhult ST, Läkare Sahlgrenska Universitetssjukhuset

”Jättebra! Praktiska exempel. Delaktigheten gör att vi minns bättre. Det jag tagit till mig mest är vikten av att förstå en annan person/mottagare & att både sändaren & mottagaren är i rätt tillstånd. Jag kommer nu att lyssna aktivt, ställa följdfrågor samt vara tydligare.”

”En dag med skratt och gråt. Kloka, förnuftiga och insiktsfulla tankar. Det bästa med utbildningen i personligt ledarskap idag är kunskapen om tankarnas betydelse. Jag har tagit till mig att ta kommandot för vad jag vill. Hur jag vill ha mitt liv. Ingen gör något åt mig och att det är viktigt att tänka att det går! Jag kommer att ändra mitt tankemönster och tänka på den röda punkten.”

Maun Schröder, Hantverkargården

”Mycket tydlig och fokuserad presentation. Du fick mig att tänka mer systematiskt. Jag kommer nu att skriva ner mina planer”
Belal Mournar, Läkare Sahlgrenska Universitetssjukhuset

”Jag är mycket nöjd. Får mig att tänka i lite nya banor. Jag har tagit till mig vikten av att vara tydlig i kommunikationen. Jag kommer nu att tänka på andras kartor.”

”Det bästa var ”Aha upplevelsen” och de små tipsen om hur man kan tänka. Jag har tagit till mig detta med att försätta sig i rätt tillstånd mest. Du känns varm och härlig som coach!”

”Tack för en bra föreläsning! Mycket övningar, aldrig tråkigt. Tankeväckande. Jag kommer nu att ställa mer öppna frågor.”

”Det bästa var att få positiva tankar och skratt. Det jag har mest tagit är att inte samla på mig negativa saker. Jag kommer nu att tänka på hur jag frågar och pratar med andra.”

”Tack! Mycket bra. Du skapar stor förståelse och stort intresse för kommunikation och vad man kan göra. Du är väldigt duktig på att förmedla budskapet och gör detta på ett säkert och förtroendefullt sätt. Lagom mycket interaktion. Det bästa med utbildningen idag var förståelsen för hur man kan vara i olika tillstånd och hur viktigt detta är för personens liv. Om jag mår bra mår även omgivningen bra är det jag tagit till mig mest idag. Jag kommer nu att försöka fokusera på mitt tillstånd och hur man kan ta sig till olika positioner i en förhandling.”

”Du är positiv och entusiasmerande. Det bästa var de många praktiska tipsen. Att ändra tankemönster och fokusera på det positiva är det jag tagit till mig mest. Jag kommer nu att leva mig ännu mer in i hur mottagaren upplever informationen.”

”Mycket konkretiseringar (exempel) samt belysande övningar. Vikten av att lyssna och förstå den andra personen som man interagerar med är det jag tagit till mig mest. ”

”Man fick med sig många nya tankar. Det jag tagit till mig mest är betydelsen av att tänka efter hur man kommunicerar, övningen med bilderna visade verkligen hur olika något man säger kan uppfattas. Jag kommer nu att tänka på hur jag kommunicerar och fokusera på det som är positivt.”

”Jag har fått en hel del att tänka på även utanför jobbet. Trevligt, roligt och nyttigt framförande. Jag kommer nu att tänka på jag kan göra som är positivt både för mottagaren och mig själv.

”Superbra. Bäst med utbildningen idag var att den skapade eftertanke men att den ändå var lättsam. Det jag tagit till mig är att skriva ner 3 positiva saker som jag gjort under en dag samt att kroppen utstrålar/förmedlar hur du mår samt vad du vill ha sagt. Jag kommer nu att utgå från det positiva och inte det negativa och strunta i inte.”

”Du är väldigt duktig på att förmedla budskapet på ett säkert och förtroendeingivande sätt.”

”Jag har fått en tankeställare både jobbmässigt och privat. Det jag tagit till mig mest är andningen, öppna frågor samt tillståndskontroll. Jag kommer nu att försöka gå in i situationer i ett positivt tillstånd.”

”Fått en hel del att tänka på även utanför jobbet.”

”Kul, positiv stämning, bra exempel ur verkligheten. Jag kommer att tänka till mer när jag kommunicerar. Skall försöka bli bättre på positiv feedback.”

”Bra blandning av teori och praktik. Jag har tagit till mig vikten av att tänka på hur en annan individ uppfattar situationen och kommunikationen mest. Jag kommer förhoppningsvis tänka efter före nu.”

”Detta är viktiga saker. Du är pedagogiskt, lätt att följa och säker på din sak. Bra tankeställare - att inställning och humor påverkar så mycket.”

”Mycket intressant. Det jag tagit till mig mest är att ca 95 % av ens tankar handlar om mig själv. Kommunikationsdelen var bäst idag.”